__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

        

 

EURES - Serviciul Public de Ocupare din Spaţiul Economic European

EURopean Employment Services reprezintă Serviciile Publice de Ocupare din Tarile Spatiului Economic European (SEE) inclusiv Elvetia, precum si institutiile cu preocupari în ocuparea fortei de munca, cum sunt sindicatele si organizatiile angajatorilor, sub auspiciile Comisiei Europene.

 

 

 

Documente necesare(pt. vizualizare clic pe link) inscrierii in evidentele AJOFM in vederea obtinerii unui loc de munca in strainatate, fie prin serviciile EURES, fie prin aplicarea prevederilor acordurilor bilateral aplicabile pana la ridicarea restrictiilor impuse fortei de munca romanesti de catre unele state UE.

 

 Informatii privind locurile de munca vacante in SEE(Spatiul Economic European) inclusiv Elvetia, se pot obtine de la consilierul EURES (lista completa a consilierilor EURES din fiecare judet o gasiti pe http://www.eures.anofm.ro, sectiunea “Contact”), tel. 0247/315915, email tr_eures@ajofm.anofm.ro si/sau http://www.eures.anofm.ro/ , http://ec.europa.eu/eures/.

 

        

SOLVIT – solutii la probleme legate de drepturile dvs. Europene - http://ec.europa.eu/solvit/index_ro.htm si http://mae.ro/node/19312

(Daca sunteți cetățean al UE sau întreprindere cu sediul în UE și vă confruntați cu obstacole în alt stat membru, cauzate de faptul că o autoritate publică nu se conformează legislației europene puteti apela la  SOLVIT)

 

YOUR FIRST EURES JOB-sprijină mobilitatea tinerilor în vârstă de 18-35 ani în ţările UE

 

06.09.2017 – Comunicat First EURES Job

 

 

 

Program pentru studentii care doresc sa lucreze in Germania in perioada vacantei de vara

Oferta domeniu agricol – Spania

         Oferta distribuitori ziare si colete - Danemarca

 

 

Comunicat de presa - Cetatenii romani pot obtine locuri de munca in constructii, in Israel